Webinari ECOVARS

Hemen zaude

09/12/2021
Mountain ecology and ecological restoration of high altitude environments
 

Ecologia muntanyosa i restauració ecològica dels ambients d'altitud En el marc de la seva missió de suport tècnic i científic en restauració ecològica, el Conservatori Botànic acompanya els actors del territori en les seves operacions de regeneració, sobretot en zones de muntanya a través de l'acció Ecovars, avui sostingut per Europa, l'Estat-Massi dels Pirineus, les regions Occitània i Nova Aquitània, incloses des de 2018 en les bones pràctiques promogudes per l'Observatori pirinenc (OPCC).

Amb la finalitat de compartir els comentaris d'experiència després d'aquests projectes, el Conservatori Botànic els convida a participar en un web el dijous 16 de desembre de 2021 de les 15 hores a les 17 hores.

 
Objectiu: abordar la realitat tècnica i operativa de les drassanes de regeneració i de restauració ecològica.

Public objectiu: gestors de dominis esquiables i responsables de pistes, mestres d'obres públiques i privades, oficines d'estudi en medi ambient, agències d'arquitectura i paisatgistes.

Un correu de confirmació us informarà de l'enllaç d'inici de sessió per a accedir al webinar.Per a més informació: manual.delafoulhouze'cbnpmp.El plaer de trobar-vos!
DESCARREGUI EL PROGRAMA AQUI 

Amb l'esperança de poder veure'ls en el webinario!
 
 

Geoatarira sartu

 

 

 

 

Sartu

KLIMAREN ALDAKETAREN PIRINIOETAKO BEHATOKIA

Avenida Nuestra Señora de la Victoria, 8
22.700 - Jaca
Huesca - Espainia

+34 974 36 31 00
info_opcc@ctp.org

Harremanetan jarri