3r Colloquio Internacional sobre canvi climàtic en zones de muntanya

Hemen zaude

3r Colloquio Internacional sobre canvi climàtic en zones de muntanya

  • 20 Sep

El 22 i 23 d'octubre de 2019 tindrà lloc en el Palau de Congressos de Jaca (Osca) el 3r Col·loqui internacional sobre el canvi climàtic en zones de muntanya organitzat per l'Observatori Pirinenc del Canvi climàtic (OPCC) i la Regió d'Aragó, Presidencia actual de la Comunitat de Treball dels Pirineus (CTP).
Aquest col·loqui té com a objectiu ser l'acte de presentació i transferència dels resultats del projecte OPCC2 i dels seus projectes associat CLIMPY, REPLIM, CANOPEE, FLORAPYR i PIRAGUA.

Per a més informació, consultar la pàgina web del col·loqui: https://www.opcc-ctp.org/ca/contenido/3r-colloqui-internacional-canvi-climatic-en-zones-muntanya

Durante el col·loqui es dedicara una sessió a la valorització de bones pràctiques d'adaptació als Pirineus i també hi haurà una sessió més institucional que comptarà amb les intervencions d'organismes com la Convenció dels Alps, la DG CLIMA i amb representants de les principals xarxes de recerca en zones de muntanya a nivell europeu.

Les conclusions del Col·loqui es publicaran en la pàgina web del OPCC i inclouran l'informe de resultats del projecte OPCC2, un document de síntesi sobre les ponències de les jornades, així com un dossier de valorització de les millors bones pràctiques d'adaptació als Pirineus presentades durant el col·loqui.

Per a presentar una bona practica, hauran d'omplir aquesta fitxa excel amb les dades requerides (en francès i catellà), i enviar-la per correu electrònic a info_opcc@ctp.org, abans del 23 de setembre del 2019.

Inscripció

La inscripció és gratuïta però obligatòria. El formulari en línia per formalitzar les inscripcions està aquí.

Els projectes OPCC2, CLIMPY, REPLIM, PIRAGUA, CANOPÉE i FLORAPYR estan cofinançats al 65% pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) a través de l'Interreg V-A Espanya-França-Andorra (POCTEFA 2014-2020).

L'OPCC2 organitza el seu 3er Col·loqui Internacional de Canvi Climàtic a Zones de Muntanya. En aquesta ocasió comptarà amb la col·laboració del Mobile Film Festival, que a la seva edició de 2019 també tracta el canvi climàtic.

Geoatarira sartu

 

 

 

 

Sartu

KLIMAREN ALDAKETAREN PIRINIOETAKO BEHATOKIA

Avenida Nuestra Señora de la Victoria, 8
22.700 - Jaca
Huesca - Espainia

+34 974 36 31 00
info_opcc@ctp.org

Harremanetan jarri